Kotimaista ruokaa vuodesta 1563

 

KARITSANLIHAN MYYNTI


Suoramyymme tuoretta karitsanlihaa (alle vuoden ikäistä lammasta) kolmena eränä vuodessa. Karitsat lähtevät teuraaksi noin 6-7 kk iässä, jolloin ne ovat saavuttaneet 18-20 kg lihapainon (noin 40-50 kg elopainon). Teurastus ja lihan käsittely tapahtuvat elintarvikelainsäädännön mukaisesti virallisessa pienteurastamossa, jossa eläinlääkäri tarkastaa eläimet elävinä ja ruhoina. Heti teurastuksen ja paloittelun jälkeen lihat jaellaan tuoreena varanneille asiakkaille. Varauksen yhteydessä sovitaan asiakkaan kanssa jakelupaikasta.

Lihaa myydään joko puolikkaan tai kokonaisen karitsan erissä. Puolikas karitsa tarkoittaa n. 9 - 10 kg lihaa valmiiksi paloiteltuna ja pakattuna. Kokonainen karitsa on vastaavasti noin 18-20 kg lihaa. Kokonaisen karitsan kilohinta on 15 € / kg ja puolikkaan karitsan hinta 16 € / kg. Hinnat sisältävät ALV 14 %, toimituksen ja jauhelihan jauhatuksen. Kaikki lihat on vakuumipakattu elintarviketurvallisuuden maksimoimiseksi ja tilalla on elintarvikehygienian osaamiskoulutus. Varauksia otetaan vastaan puhelimitse ja sähköpostilla.

TALJOJEN MYYNTI

Meiltä voit ostaa myös upeat, 100 % kotimaiset, aidot suomenlampaan taljat. Taljat saadaan Ruotajärven tilan lampaista ja muokataan laadukkaasti suomalaisessa turkismuokkaamossa. Värivaihtoehtoina ovat ruskeat, valkoiset ja mustat taljat. Taljat sopivat niin käyttöön kuin sisustukseenkin. Kaikkien taljojen hinta on 75 €. 


KARITSANLIHA + TALJA  -TUKKUPAKETTI

Kokonaisen karitsan lihojen ostaja saa halutessaan lampaantaljan pelkkien muokkaus- ja toimituskulujen hinnalla. Edullisimmillaan taljan hinta voi olla tässä tukkutarjouksessa 47 euroa, kalleimmillaan 55 euroa. Hintaan vaikuttaa taljan koko, taljaerän koko (taljojen määrä) ja valmiin taljan kuljetusmatka asiakkaalle.